Huisartspraktijk Olthof – Roden
Header afbeelding
Huisartspraktijk Olthof
Meester Wijchgellaan 2G 9301 HR
Roden

Welkom bij Huisartsenpraktijk Olthof

Vanaf 1 december 2023 tot 1 december 2024 is dr.M.Refaee werkzaam als huisarts in opleiding in onze huisartsenpraktijk. Hij is aanwezig op de maandag, dinsdag en vrijdag en werkt onder supervisie van de huisartsen. Mocht u hier bezwaar tegen hebben laat u dat dan weten aan de assistente.

—————————————–

Het Landelijk Schakelpunt. Hiermee kunnen uw medische gegevens veilig gedeeld worden met andere zorgverleners zoals de Doktersdienst en de apotheek.  U dient toestemming te geven aan uw huisarts om gebruik te maken van het LSP, indien u ervoor kiest om hier geen gebruik van te maken dient u dit ook aan te geven. Laat het ons weten!

Welke gegevens kunnen worden uitgewisseld via het LSP?
  • Samenvatting van een deel van je dossier bij de arts.
  • Medicijnen waar je niet goed tegen kunt of last van kunt hebben in combinatie met andere medicijnen,
    de zogenoemde allergieën, intoleranties en contra-indicaties.
  • Informatie over medicijnen die aan jou zijn voorgeschreven. Medicijnen die aan jou zijn verstrekt.
  • Overdrachtsgegevens (Het verslag van de medisch specialist aan een andere arts)
  • Uitslagen van onderzoeken
  • Samenvatting van het consult bij de huisarstenpost

Het deel van het dossier dat de huisarts deelt, heet de Professionele Samenvatting (PS). Daarin staat de belangrijkste actuele informatie over je gezondheid.

 


Telefoon

Voor het maken van een afspraak dient u ’s ochtends vóór 10u te bellen.

Om lange wachttijden aan de telefoon te voorkomen wijzen wij u erop dat u online in een veilige omgeving herhaalmedicatie kunt aanvragen, zie hiervoor in de linker kolom bij herhaalrecepten. Tevens kunt u via de receptenlijn telefonisch herhaalmedicatie aanvragen, kies dan voor optie 2. U kunt dan een bericht achterlaten. Alle recepten die vóór 10:00 uur zijn aangevraagd, kunnen de daarop volgende middag na 15:00 uur bij de Roner apotheek worden afgehaald, de Benu apotheek hanteert een dag extra.